prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

La Câmpulung, spitalul poate funcționa și fără manager!

Situație fără precedent la Câmpulung!Spitalul poate funcționa și fără manager! După ce un manager a fost suspendat de două ori din funcție, a venit unul pe post care a intrat în concediu medical.

Suspendat din funcție după ce Prefectura a atacat actul de validare a concursului de anul trecut, Alexe a fost înlocuit la finalul lunii trecute de către fostul director Grigore Stănescu, după ce primarul Liviu Țâroiu a încercat și alte soluții, inclusiv pe cea a conducerii formate din directorii financiar-contabil și medical.

Doar că, la puțin timp după ce a revenit pe post ca interimar, doctorul Stănescu a intrat în concediu medical!
În aceste condiții, cei doi membri ai Comitetului director, adică economistul Marinela Cristian, director financiar-contabil, și doctorul Iuliana Podea, director medical, s-au ocupat de administrarea unității medicale.

Iar primarul Liviu Țâroiu nu se agită, fiindcă, susține el, spitalul poate merge și fără director o perioadă, așa cum și primăria poate funcționa fără primar.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.