prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

La un pas de tragedie lângă Pitești! Au forțat bariera și au trecut calea ferată chiar în fața trenului!

La un pas de tragedie lângă Pitești! Au ignorat bariera și au trecut calea ferată chiar în fața trenului! În ziua de 02 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au desfășurat activități de prevenire a evenimentelor rutiere cu specificul transportului feroviar, la o trecerile la nivel cu calea ferată cu bariere, pe raza comunei Bradu.

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ! L-AȚI VĂZUT? COPIL DE 11 ANI DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ! PĂRINȚII ȘI POLIȚIA CER AJUTOR!

Cu ocazia activității, în jurul orei 12:30, polițiștii au constatat că doi bărbați de 46 de ani, din Mioveni, respectiv de 55 de ani, din Pitești, care conduceau fiecare câte un autoturism, pe str. Principală din comuna Bradu, iar la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada menționată, nu au respectat semnificația semnalizării acustice și luminoase, traversând pasajul de cale ferată în timp ce barierele erau în coborâre.

Ca urmare a abaterilor constatate, ambii bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, precum și reținerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs