prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Lacrimi, durere și un destin frânt la doar 19 ani! Moarte tragică chiar de ziua ei de naștere!

Lacrimi, durere și un destin frânt la doar 19 ani! Moarte tragică chiar de ziua ei de naștere! Un destin frânt mult prea devreme, multe lacrimi, suferință și durere, asta după ce o tânără de 19 ani a murit într-un cumplit accident de circulație chiar de ziua ei de naștere. Și, chiar în mașina primită cadou de la părinți.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS ÎN LUMEA MUZICII! UN ÎNDRĂGIT ARTIST-MOARTE FULGERĂTOARE LA DOAR 31 ANI!

Alexia Raisa, o tânără de doar 19 ani plecase, împreună cu iubitul ei, către un fast-food, să își serbeze ziua de naștere. Nu au mai ajus însă, și, din nefericire, pentru tânăra adolescent, timpul s-a oprit pentru totdeauna. Se afla la volanul mașinii, însă, lipsa de experiență, se pare că și-a spus cuvântul. Într-o curbă periculoasă, pe „drumul morţii”, DN2, a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de separatoarele de sens, după care s-a răsturnat.  Adolescenta a murit şi iubitul ei, care se afla pe locul din dreapta, a fost rănit.

Autoturismul mergea din Râmnicu Sărat către Buzău când a intrat în coliziune cu separatoarele de sens. În urma impactului violent, Alexia Raisa, a murit, fiind găsită în maşină de echipajele medicale. Iubitul ei, un tânăr de 20 ani, a fost și el grav rănit și transportat de urgență la spital.

„Din primele date de la faţa locului, a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Râmnicu Sărat către Buzău de către o conducătoare auto de 19 ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu separatoarele de sens amplasate pe DN2 (E85), în afara localităţii Grebănu, ulterior maşina răsturnându-se.  Accidentul s-a soldat cu decesul şoferiţei şi rănirea unui pasager în vârstă 20 de ani, din Grebănu, acesta fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs