prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Liderii Partidului NOI – zi de neuitat împreună cu copii speciali în Argeș!

De 1 Iunie, Viorica Dăncilă, președinta Partidului Națiune Oameni Împreună, a ținut să petreacă alături de un grup de copii câteva ore bune în Argeș. Este vorba despre copii cu vârste de la 4 ani la 14 ani care se află în grija Asociației Sfinții Spiridon și Irina din Pitești. Împreună cu lideri ai NOI, micuții au fost în vizită la Muzeul Național Brătianu din Ștefănești Argeș. Alături de grupul de copii a fost și Francesco Șerban, președinte executiv al partidului la nivel național și lider al organizației argeșene, dar și alți membri ai partidului, mulți dintre ei oameni care nu au mai făcut niciodată politică. Plimbarea prin parcul Brătienilor a fost însoțită de povestiri, znoave, copiii au pus întrebări, s-a râs și a fost o atmosferă de sărbătoare pentru cei mici dar și pentru cei mari.

„Am fost alături de niște copii speciali care te mișcă cu adevărat. A fost mai mult decât empatie. A fost o rază de soare Viața prin ochii copiilor este o continuă lecție pentru noi. Dacă pentru adulți existența de zi cu zi este în linii mari în alb sau negru, uneori gri, pentru copii, lumea este colorată, jucăușă, veselă. Și așa ar trebui să rămână, indiferent de locul unde acești copii se află. Pentru că #NOI, adulții nu avem voie să-i dezamăgim.
Suntem datori să facem tot ce ne stă în putință să le păstrăm inocența, veselia, curajul, inspirația. Pentru că ei sunt lumea noastră de mâine!
Am fost alături de niște copii speciali care te mișcă cu adevărat. A fost mai mult decât empatie. A fost o rază de soare și #PACE într-o lume frământată unde liniștea pare că nu își mai găsește locul.
Am simțit că a fost ca un exercițiu de aducere cu picioarele pe pământ pe care cred că trebuie să-l practicăm cât mai mulți dintre noi.
Vă mulțumesc, îngerași frumoși pentru că azi am văzut lumea prin ochii voștri!” a fost mesajul postat pe facebook de fostul premier, Viorica Dăncilă care, în plimbarea de câteva ore prin Pitești a fost recunoscută, îmbrățișată și încurajată în noul său demers politic de un număr impresionant de piteșteni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs