prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Liderul MRS Argeș acuză AUR de manipulare grosolană! Mărășoiu iese la atac!

 

Dorin Mărășoiu, președintele Partidului Mișcarea România Suverană a făcut recent o postare extrem de îndrăzneață pe Facebook în care a criticat politica AUR și liderul acestui partid, George Simion. Mărășoiu consideră că Simion, pe care-l numește „băiat de la haur”, promite lucruri imposibil de realizat și îl acuză de minciună și manipulare grosolană.

CITEȘTE ȘI: PRIMARUL PIROMAN DE LA BELEȚI NEGREȘTI SE ÎNTOARCE ÎN FUNCȚIE! DECIZIA JUDECĂTORILOR!

”Doar pentru purtătorii de neuroni. Am stat puțin aseară pe televiziunile de știri. Ce mi-a atras atenția, a fost lejeritatea băiatului de cartier George Simion de la “haur” cu care spunea că dacă ajunge la guvernare face salariul minim 5000 lei. Mă adresez celor avizați, vă dați seama că cei implicați vor avea încredere în ideile de manipulare ale flăcăului. Băieții care îl controlează i-au spus, spune ce vor să audă oamenii.

Minte-i, manipulează-i, să ajungem noi acolo. Și după vedem noi ce vom face? Minte-i pe ce slabi de înger. Fă-i să viseze! Ce studiu de impact? Ce dubii, la naiba cu ele! Generează prețuri mărite? Sigur! Inflația crește? Da, se închid firme multe? Cu siguranță! Creștere a salariilor în cascadă? Sigur! La rece câteva efecte. Gândiți-vă la prestatorii de servicii, atât!”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.