Lista neagră a lui Neagoe! „Suntem obligați să facem anumite modificări!”

Eugen Neagoe, tehnicianul FC Argeș, și-a făcut lista neagră cu jucătorii care vor părăsi clubul în perioada următoare și a prezentat-o conducerii clubului. Acesta a explicat cu ocazia reunirii lotului că este nevoie de o serie de schimbări în cadrul echipei, astfel și-a ales jucătorii cu care să rămână, dar și ce transferuri își dorește. De asemenea, tehnicianul a spus că în această perioadă trebuie ca fotbaliștii să se pregătească cât mai bine, astfel încât să câștige cele patru etape rămase din sezonul regulat.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEBELUȘ MORT DUPĂ CE MAMA SA LA ARUNCAT DE LA ETAJUL TREI!

„Eram nerăbdător să începem treaba, cred că și băieții, suporterii cu atât mai mult. Eu sper să fie un an reușit, iar cei care iubesc această echipă să revină foarte rapid lângă noi. FC Argeș reprezintă o comunitate destul de importantă, o echipă de mare tradiție. Suntem obligați să facem totul ca FC Argeș să revină cât mai rapid în prima ligă. Trebuie să ne pregătim cât mai bine, iar la ora primului joc oficial să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Vor fi plecări și veniri. Am discutat cu oamenii din conducere, am făcut o listă, știu ce probleme am avut și ce nevoi avem. Suntem obligați să facem anumite modificări pentru că așa este la fotbal”, a spus Neagoe la reunire.

Din câte se pare, pe lista neagră a lui Neagoe este unul dintre cei mai vechi fotbaliști care au evoluat sub culorile alb-violete. Ar fi vorba de Grigore Turda, cu care ar fi avut anumite neînțelegeri. De asemenea, la bursa zvonurilor se spune că Andrei Tofan ar fi avut discuții cu Farul Constanța.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.