prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Liviu Nicolae a fost numit președinte interimar al organizației PNL Valea Iașului!

Liviu Nicolae a fost numit președinte interimar al organizației PNL Valea Iașului! Liviu Nicolae, președintele filialei din Argeș a Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali a preluat conducerea interimară a organizației PNL Valea Iașului, fiind mandatat de Biroul Politic Județean al PNL să reorganizeze echipa locală.

CITEȘTE ȘI: RALIUL ARGEȘULUI ÎNCHIDE DRUMURILE DIN ARGEȘ! AFLĂ CÂND ȘI UNDE!

Liviu Nicolae este cunoscut în zona Curtea de Argeș drept un om de afaceri serios, foarte bine ancorat în realitățile economice și un fin observator al vieții politice și administrative.

“Sper ca într-un timp relativ scurt să structurăm o echipă puternică la Valea Iașului și să oferim cetățenilor o alternativă liberală în plan administrativ. Valea Iașului face parte din primul inel al localităților care se învecinează cu municipiul Curtea de Argeș, știu foarte bine realitățile de aici, îi cunosc pe oameni, mulți muncesc în oraș și am convingerea că printr-un dialog constructiv și implicare în proiectele administrative putem aduce plus valoare și dezvoltare.”, a precizat Liviu Nicolae.

La rândul său, președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu și-a arătat întregul suport pentru președintele interimar al PNL Valea Iașului.

“Liviu se poate baza oricând pe sprijinul organizației PNL Curtea de Argeș, îi suntem alături în demersul său politic, deoarece am convingerea că doar într-o echipă unită, bazată pe reciprocitate, putem implementa ideile noastre pentru comunitățile locale. Orașul Curtea de Argeș are nevoie de Valea Iașului, cum Valea Iașului are nevoie de Curtea de Argeș, pentru că suntem vecini, suntem colegi și înțelegem întru totul nevoia de dezvoltare a întregii zone de nord a județului”, a declarat președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.