Liviu Țâroiu: ,,Nu găsește PSD-ul un candidat mai bun ca mine”

Primarul Câmpulungului, Liviu Țâroiu a apărut în cadrul unei conferințe de presă, având ca subiect arzător o problemă administrativă. Edilul s-a arătat afectat de faptul că cel care va fi candidatul USR-ului își face campanie și nu prea are voie, în opinia lui Țâroiu iar mai mult decât atât Elena Lasconi a lipit afișe prin oraș iar pentru acest lucru urmează să fie sancționată.

Întrebat de jurnaliști dacă va mai candida pentru un nou mandat primarul Liviu Țăroiu a declarat că ,,nu găsește PSD-ul un candidat mai bun ca mine”. Era lesne de înțeles acest lucru mai ales că nu organiza conferința de presă pentru a se apăra în fața cetățenilor la acuzele pe care i le aduce Elena Lasconi autorităților locale că vor să accepte construcția unui incinerator de animale și deșeuri medicale la intrarea în oraș.

Distribuie prietenilor

După spusele primarului Liviu Țâroiu, săptămâna viitoare va avea loc adunarea generală a organizației PSD Câmpulung și va fi stabilit candidatul în persoana sa, după care va rămâne același președinte de partid Gheorghe Marin pentru că trag la aceeași căruță de prin anii 1995 și nimic nou pentru lista de consilieri locali.

Se pare că bum-ul politic va veni din partea unor membrii de partid care vor pleca la Pro România, membrii cunoscuți care puteau aduce multe voturi la alegerile locale în favoarea PSD.