prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Lovitură dură pentru samsari! Reguli noi pentru vânzarea mașinilor!

Lovitură dură pentru samsari! Reguli noi pentru vânzarea mașinilor! Potrivit unui proiect legislativ adoptat de Camera Deputatilor, Registrul Auto Roman gestionează de acum istoricul unui vehicul, prin RAR Autopass, documentul fără de care nu se mai pot vinde maşini.

CITEȘTE ȘI: STRIGĂT DE DURERE! MILITAR MORT SUBIT LA DOAR 35 ANI! ÎȘI ÎNGROPASE SOȚIA ÎN URMĂ CU 3 ANI!

Registrul electronic al vehiculelor înmatriculate sau înregistrate în România va fi gestionat exclusiv de RAR. Astfel, de acum, se va interzice prin lege, printre altele, modificarea kilometrajului și devine obligatorie înregistrarea intervențiilor făcute în service la sistemul de frânare, de direcție și la structura de rezistență a mașinii.

Modificarea kilometrajului va fi considerată de acum infracțiune și se pedepsește cu închisoare de până la un an. La fel și punerea în vânzare a unui vehicul cu kilometrajul modificat sau a unei mașini cu odometrul defect. Concret, la vânzarea unei mașini, vânzătorul trebuie, obligatoriu, să pună la dispoziția cumpărătorului acest document, RAR – Atopass.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs