prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Lucrări de amploare la Curtea de Argeș! Anunțul primarului Panțurescu!

Lucrări de amploare la Curtea de Argeș! Anunțul primarului Panțurescu! Se lucrează la refacerea aleilor și a căilor de acces din cartierul Progresu.
„În afara lucrărilor mari care se fac prin oraș în cadrul proiectelor cu fonduri europene, se lucrează și în cartiere, la străzi, alei și căi de acces. Acum, Serviciul Public de Gospodărie Comunală lucrează în cartierul Progresu”, spune primarul Constantin Panțurescu.
Astfel, angajații formației ”Întreținere și reparații străzi” din cadrul Serviciului Public de Gospodărie Comunală (SPGC) au început lucrările în cartierul Progresu prin scoaterea bordurilor, urmând ca toate aleile și căile de acces să fie refăcute. Acum se pregătește terenul și se trasează zonele care vor fi asfaltate, urmând ca săptămânile viitoare, când stația de asfalt a SPGC va fi deschisă, să fie asfaltate. Este prima lucrare de mare amploare în acest cartier după mulți ani.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs