prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ludovic Orban-33 de ani de la mineriada care a demolat bruma de democrație care se înfiripa în România.

Ludovic Orban-33 de ani de la mineriada care a demolat bruma de democrație care se înfiripa în România.

33 de ani de la mineriada care a demolat bruma de democrație care se înfiripa în România. Mineriadă comandată de Iliescu și de conducerea FSN, organizată de rețelele remanente ale securității, care a folosit minerii ca masă de manevră. Un act criminal, premeditat, care a avut obiectivul clar de a intimida, de a reprima, de a reduce la tăcere orice voce care se opunea regimului Iliescu.

O operațiune a nomenclaturii și securității care a urmărit menținerea Românei la periferia lumii civilizate și asigurarea controlului total al criptocomuniștilor asupra procesului de tranziție. Faptul că, deși au fost mii de victime, dar niciun vinovat condamnat în 33 de ani, ne arată clar că tot sistemul proiectat la căderea regimului comunist este în control. Ce a făcut Iohannis chiar în aceste zile reprezintă tot un fel de mineriadă, fără mineri și fără violențe, dar cu același rezultat: menținerea la putere a aceluiași tip de păpușari care trag sforile puterii în România.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs