Ludovic Orban și Eugen Tomac au bătut palma! PNL și PMP – alianță electorală!

108

PNL și PMP au bătut palma pentru o alianță post-electorală! Liderii naționali ai celor două formațiuni politice, Ludovic Orban și liderul popularilor, Eugen Tomac, au ajuns la o înțelegere politică, iar cele două partide vor face alianță în toate județele unde PMP a intrat în Consiliul Județean sau alianțe la primării, acolo unde PMP are reprezentanți.

Cei doi lideri de partid au ajuns la un acord, iar secretarii generali ai PNL și PMP vor redacta documentul, care va fi semnat în cursul săptămânii viitoare.

În Argeș, PMP nu a reușit să treacă pragul electoral la Consiliul Județean, dar în schimb, în Consiliul Local Pitești Partidul Mișcarea Populare are doi reprezentanți.

Potrivit acordului, PMP vor primi funcții de viceprimari, aproximativ 200 de astfel de funcții, inclusiv în municipii reședință de județ.

Astfel, PNL își asigură o primă alianță și nu mai stau la mâna celor de la USR-PLUS. De menționat că USR-PLUS are reprezentanți în doar 13 consilii județene, iar liberalii sunt nemulțumiți de faptul că, în ciuda scorurilor mici obținute, cei de la USR-PLUS au ”pretenții exagerate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here