prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Lumea mea s-a prăbușit, dar vreau să plec în pace. Îmi frânge inima!” Drama trăită de o tânără mămică de 33 ani!

„Lumea mea s-a prăbușit, dar vreau să plec în pace. Îmi frânge inima!” Drama trăită de o tânără mămică de 33 ani! Avea toate motivele de fericire după ce a născut un băiețel splendid și o viață înainte pentru a-l crește frumos alături de cel care urma să îi devină soț. Avea multe planuri de viitor, însă, din nefericire, o veste tragică a căzut ca un trăsnet peste familie. O veste care le-a schimbat și marcat viața pentru totdeauna.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! COPILĂ DE 2 ANI A CĂZUT DE LA ETAJ! UNDE ERA MAMA ACESTEIA?

Tânăra mămică, a fost diagnosticată, după mai multe investigații cu cancer pulmonar. Deși puternică și luptătoare, în acele momente a realizat că nu își poate vedea copilul crescând și nu își poate duce visul la bun sfârșit: acela de a se căsători.

A sperat mult, a făcut multe tratamente care au chinuit-o, însă, din păcate, boala a avansat. Acum este diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul patru și încearcă, din răsputeri, să petreacă ultimele momente din viață frumos, alături de familie. Își dorește să strângă cât mai multe amintiri pe care tatăl micuțului care acum are un an, să i le poată arăta mai târziu. Când va crește și va înțelege ce s-a întâmplat. Tyfanie Lavoie, tânăra mamă din Quebec, nu mai are în momentul de față nicio speranță, boala i s-a răspândit în oase.

img 1 300x157 1

„Lumea mea s-a prăbușit în acea zi. Ceea ce mi se pare cel mai nedrept este că nu-mi voi vedea băiatul crescând. Îmi frânge inima. La început mi s-a spus că sunt dureri musculare, poate că m-am încordat sau ceva de genul. În săptămânile următoare, am observat că făceam mult zgomot când respiram, așa că am insistat. Diagnosticul a fost crunt. Tratamentul a fost atât de solicitant încât abia mă puteam spăla după tratamente. Mi-a fost greu să am grijă de mine și aveam și un nou-născut pe mâini.

Sunt norocoasă că am un soț și o familie extraordinară care m-au ajutat enorm în toate acestea. Nu vreau ca toţi cei dragi să-şi amintească de mine ca suferind de durere într-un pat de spital. Voi savura toate momentele bune care mi-au rămas cu cei pe care îi iubesc și apoi voi pleca în pace.”, a povestit femeia.

„Mi-am propus să strâng cât mai multe amintiri cu ei doi, împreună. Facem tot ce putem pentru a găsi momentele de magie și fericire în viața de zi cu zi și să ne bucurăm de fiecare secundă, chiar dacă este dificil”, explică Jean-Simon Brousseau, partenerul de viață al femeii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs