prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mai mulți bani pentru această categorie de români! Vor primi 3500 lei!

Mai mulți bani pentru această categorie de români! Vor primi 3500 lei! Veniturile pentru mii de români vor crește, după ce președintele Klaus Iohannis a promulgat recent o lege prin care indemnizațiile vor fi majorate. Concret, veteranii de război, invalizii și văduvele vor primi o indemnizație lunară mărită, în valoare de 3500 de lei.

CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! ȘASE COPII ATACAȚI DE UN INDIVID CU UN CUȚIT ÎN PARC! TREI SUNT ÎN STARE CRITICĂ!

Indemnizația este neimpozabilă și reprezintă 50% din câștigul salarial mediu brut pe țară, care în acest moment este, potrivit INS, de 7000 de lei. Legea a fost deja promulgată de Președintele Klaus Iohannis.

„Invalizilor de război, veteranilor de război şi văduvelor de război li se acordă, lunar, o indemnizaţie de gratitudine, neimpozabilă, în valoare de 50% din câştigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat aferent anului pentru care se face plata.”, se arată în legea promulgată de către şeful statului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.