prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mărășoiu – apel către angajații Gărzii de Mediu! „Ieșiți din birouri, făceți-vă meseria!”

„Băieți este vreme frumoasă afară, ieșiți din birouri, făceți-vă meseria pe teren, meritați-vă salariile! Nu suntem o țară de gunoieri!” este mesajul tranșant transmis de Dorin Mărășoiu, președinte MRS Argeș, către inspectorii Grăzii de Mediu după focarul de infecție și maldărele de gunoaie care zac de mai bine de un an la marginea comunei Bogați.

CITEȘTE ȘI: DOI FRAȚI GĂSIȚI MORȚI ÎNTR-O ÎNCĂPERE! TRAGEDIE DE NEDESCRIS!

Liderul filialei argeșene a Partidului Mișcarea România Suverană a transmis printr-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook că a transmis o adresa încă de anul trecut către conducerea Primăriei Bogați prin care a anunțat despre starea gropii de gunoi de pe Valea Morii, dar nu s-a luat nicio măsură. Mai mult, situația s-a agravat în timp, deșeurile fiind aruncate și în zona Valea Mânesii, și în apropierea pârâului Gamboc.

„Azi am fost în pădure, una bună, alta rea. Încep cu cea rea! Am făcut acum un an o adresă la primăria Bogați cu referire la o groapă de gunoi pe Valea Morii, nu s a întâmplat nimic. Gunoaiele sunt tot acolo. Astăzi am constatat pe Valea Glâmbocului, de la ultimele case până la Valea Mânesii și puțin mai sus de ea, grămezi de gunoaie aruncate spre pâraul Gamboc. Atașez câteva imagini” a transmis Mărășoiu.

După constatările de astăzi, Dorin Mărășoiu a făcut un apel către inspectorii Gărzii de Mediu Argeș pentru a ieși din birouri pe teren și să își facă treaba pentru care sunt plătiți din bani pulici. „Sper ca Garda de Mediu, activistul de Buzău care este pe zonă să se sesizeze. Băieți este vreme frumoasă afară, ieșiți din birouri, făceți-vă meseria pe teren, meritați-vă salariile! Nu suntem o țară de gunoieri! România devine o groapă de gunoi prin nepăsare?!” a adăugat Mărășoiu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs