prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Marcel Ciolacu, la lansarea lui Ion Mînzînă și Cristian Gentea: ”Să nu ne alinăm! Nimeni nu are nicio șansă în fața voastră! Veți câștiga toate alegerile!”

PSD Argeș a demonstrat sâmbătă, 20 aprilie, forța unei echipe de succes pentru argeșeni. În prezența a peste 800 de delegați, a conducerii Guvernului și a Partidului Social Democrat a avut loc lansarea candidaturii președintelui PSD Argeș Ion Mînzînă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș și a prim-vicepreședintelui PSD Argeș Cristian Gentea pentru funcția de primar al municipiului Pitești.

La eveniment au fost prezenți premierul Marcel Ciolacu – președinte PSD, ministrul Muncii și Solidarității Sociale Simona Bucura-Oprescu – deputat și secretar executiv al PSD Argeș, prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea – senator, Paul Stănescu – secretar general PSD, Mihai Tudose – europarlamentar, vicepremierul României Marian Neacșu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene Adrian Câciu, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării Bogdan Ivan-Gruia, reprezentanți ai mediului academic, ai mediului de afaceri, ai sindicatelor, cadrelor medicale, conducători de instituții.

Ion Mînzînă și Cristian Gentea sunt unii dintre cei mai performanți oameni politici și de administrație pe care l-a avut județul Argeș în ultimii 35 de ani.

Au bătut record după record în ceea ce privește atragerea de fonduri europene, investițiile în infrastructură rutieră, în sistemul medical, în educație și în cultură. În doar trei ani de mandat, atât la Consiliul Județean, cât și la Primăria municipiului Pitești au fost atrase fonduri de peste 1 miliard de euro, Argeșul fiind fruntaș în ceea ce privește dezvoltarea la nivel național.

Ion Mînzînă: ”Argeșul pe primul loc a fost misiunea căreia ne-am dedicate de-a lungul acestor ani și pentru care vom munci în continuare alături de argeșeni!”

”Împreună suntem o familie, suntem familia social-democrată. Și indiferent ce vom face în această viață vom avea mereu acest sentiment al apartenenței la valorile social democrației, al faptului că am avut contribuția noastră la acest efort de a aduce Argeșul pe primul loc. Sunt onorat să candidez pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean. Sunt mândru de toată munca pe care am depus-o în acești 4 ani. Sunt mândru de consilierii noștri locali și județeni, sunt mândru de primarii noștri. Sunt mândru de echipa de la Consiliul Județean, de echipa de parlamentari și de oamenii PSD din Guvernul României. Avem investiții de amploare în tot județul: autostrada Pitești – Sibiu. Drumul expres Pitești – Craiova, drumuri naționale reabilitate. Avem 200 km de drumuri județene modernizate, avem șantiere în tot județul și suntem fruntași la accesarea de fonduri europene și de fonduri guvernamentale. Toate acestea au fost posibile pentru că am făcut proiecte și am muncit să le transformăm în realitate. Vom da dovadă în continuare de seriozitate și decență, rămânem alături de oameni. Suntem uniți și avem vocația construcției. Argeșul pe primul loc a fost misiunea căreia ne-am dedicate de-a lungul acestor ani și pentru care vom munci în continuare alături de argeșeni! Așa să ne ajute Dumnezeu!” – Ion Mînzînă.

Cristian Gentea, exemplu de bună practică pentru administrația din România!

”La Pitești suntem și vom fi o echipă formidabilă. Piteștenii știu foarte bine ce s-a făcut în orașul nostru în ultimii trei ani și jumătate. Știu că am dublat bugetul. Știu că suntem singurul municipiu din România care are trei creșe aprobate, la două dintre ele lucrându-se intens pentru a fi gata în toamna acestui an. Știu că societatea de transport a Piteștiului are probabil unul dintre cele mai noi parcuri auto din România, cu 83 de mașini electrice. Am creat transportul metropolitan care este dat exemplu bună practică la nivelul țării și care deservește peste 300.000 de cetățeni mulțumiți că nu mai plătesc 6 lei pentru o călătorie cu maxi-taxi. Piteștenii știu că avem primul cartier din România dotat complet cu platforme de colectare selectivă pe 5 fracții de deșeuri. Și mai știu că am modernizat străzile și am dezvoltata rețelele de utilități. Știu că avem un Bazin Olimpic la standarde internaționale, dar și alte 3 baze sportive și 7 săli de sport sau de educație fizică școlară în lucru. Am și un alt atu decisiv pentru câștigarea alegerilor. Sunt de 14 ani președintele uneia dintre cele mai performante organizații PSD din țară, cu oameni foarte bine pregătiți și politic și profesional, oameni calzi, oameni frumoși și, cel mai important, oameni foarte uniți. Le mulțumesc piteștenilor pentru încrederea și susținerea pe care mi-au acordat-o în tot acest timp!” – Cristian Gentea.

Simona Bucura-Oprescu: ”Ion Mînzînă la Argeș ne-a unit, iar la București a impus”

”Din 2020 până în 2024 în Argeș s-au întâmplat lucruri extraordinare datorită echipei conduse de Ion Mînzână care cu adevărat luptă pentru că Argeșul să fie pe primul loc! De ani de zile așteptam ca DN 73 de la Mioveni să fie reabilitat – acum e covor asfaltic. De ani de zile așteptam ca drumul național de la Costești să fie reabilitat – acum este covor asfaltic. De ani de zile se aștepta covor asfaltic pe Transfăgărășan. Acum este. De ani de zile se aștepta ca drumul care trece prin Topoloveni să fie reabilitat – acum este în proces de reabilitare. Toate acestea se întâmplă fiindcă Ion Mînzînă la Argeș ne-a unit, iar la București a impus. Cristian Gentea a arătat tuturor ce înseamnă să ai un primar foarte ambițios. Ce înseamnă să ai un primar cu multă știință de carte. Ce înseamnă să ai un primar care construiește acasă ceea ce a văzut în marile capitale europene. Avem mai multe creșe și grădinițe pentru copii. Avem un Pitești cu drumuri mai bune, un Pitești în care avem sală polivalentă și vom avea și stadion. Toate acestea nu ar fi putut fi posibile fără echipă. Fiindcă da: Noi avem echipă de învingători în fiecare localitate din Argeș, avem o echipă formidabilă la nivel județean, dar am avut și avem susținerea întregii echipe conduse de Marcel Ciolacu datorită căreia pentru prima dată Argeșul este printre prioritățile Guvernului! Echipa social-democrată condusă de Marcel Ciolacu a făcut astfel încât Argeșului să i se ofere ceea ce merită. Ca ministru al Muncii și Solidarității Sociale le transmit românilor că toate aceste creșteri de venituri vor continua! Garanția ca o viață mai bună pentru români să continue și investițiile în dezvoltarea comunităților din România să continue este reprezentată de echipa social-democrată condusă de Marcel Ciolacu. Pe 9 iunie în Argeș trebuie să avem o victorie categorică nu pentru noi, ci pentru fiecare argeșean, pentru fiecare român, fiindcă de fiecare dată cu PSD la Guvernare România a fost înainte!” – Simona Bucura-Oprescu.

Marcel Ciolacu:

”Datorită lui Ion Mînzînă și echipei pe care a format-o avem performanță la Argeș!”

”După ce Cristian Gentea a devenit primar, am recâștigat încrederea piteștenilor”

”Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României și a ministerului ca cel mai performant ministru al Muncii!”

”La PSD Argeș s-a format această echipă frumoasă cu Ion Mînzînă, cu Cristian Gentea, cu Simona Bucura-Oprescu. Marele merit al acestei echipe, la fel cum am încercat și noi în conducerea centrală, este acela de a așeza pe fiecare la locul lui unde să-și arate întregul potențial. Actual și viitorul președinte al Consiliului Județean Ion Mînzînă are valoare, are experiență și, datorită echipei pe care a format-o, avem performanță în Argeș. Și am recâștigat încrederea piteștenilor după ce Cristian Gentea a devenit primar. Atât Ion Mînzînă, cât și Cristian Gentea, au capacitatea de a duce lucrurile până la capăt. Simona Bucura-Oprescu este cea mai mare surpriză a României și a Guvernului României. A eliminat pragul de 9,4% din PIB din cauza căruia pensiile românilor erau blocate până în 2070 de către cei care au făcut PNRR. A creat o nouă lege a pensiilor în condițiile în care exista presiunea îndeplinirii jaloanelor din PNRR. A reformat sistemul de asistență socială care fusese zguduit de scandalul azilelor groazei. Simona Bucura-Oprescu a reușit să formeze o echipă cu experiență, să coaguleze cei mai buni oameni în jurul ei și să facă față la toate aceste provocări într-un maraton de negocieri și de expertiză. Cred că și în următorii ani Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României și a ministerului ca cel mai performant ministru al Muncii! Felicitări! Câteva cifre sunt elocvente privind rezultatele deciziilor luate de Guvern în urma propunerilor făcute de Simona Bucura-Oprescu: 450.000 de argeșeni, adică 80% din total, beneficiază de creșteri de venituri în 2024: 140.000 de argeșeni cu pensii majorate de la 1 ianuarie vor avea o nouă majorare din septembrie; peste 100.000 copii din Argeș beneficiază de alocații majorate, iar 35.000 elevi de burse școlare mărite; peste 50.000 de angajați cu salariul minim majorat din ianuarie vor beneficia de o nouă majorare de la 1 iulie; 28.000 de agricultori și 7.000 de profesori – unde putem au salarii crescute. Estimăm că peste 105.000 de angajați din Argeș vor avea salarii mai mari cu peste 10%. Asta înseamnă stabilitate, expertiză și implicare.

Și pentru că s-a vorbit despre investiții, avem autostrada Pitești – Sibiu, drumul expres Pitești – Craiova, drumul național 73 de la Câmpulung la Brașov, avem drumul Pitești – Drăgășani. Investițiile în derulare în Argeș sunt în sumă totală de 1,5 miliarde de euro! Să nu ne alinăm! Nimeni nu are nicio șansă în fața voastră! Veți câștiga toate alegerile!” – Marcel Ciolacu.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs