Mascații, descindere în Târgul Săptămânal!

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciulu de Investigare a Criminalităţii Economice şi luptători din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni Speciale, au acţionat în data de 28 octombrie a.c., în Târgul Săptămânal Bradu pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale ce aduc atingere patrimoniului public şi privat, prevenirea şi combaterea  evenimentelor ce pot afecta grav siguranta cetațenilor; verificarea societăţilor comerciale şi a persoanelor fizice care comercializeaza produse din sectorul agroalimentar precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranta la regimul rutier.

Aceştia au controlat 15 agenţi economici şi au verificat 25 de autovehicule.

În urma controalelor efectuate au fost aplicate 22 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 12.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare totală de 430 de lei. 4 dintre sancţiuni au fost aplicate conform OG28/1999, 3 conform Legii 12/1990 şi 1 conform Legii 61/1991.

Distribuie prietenilor

Totodată, poliţiştii rutieri au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002, au reţinut 1 permis de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie şi au retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti  l-au depistat pe I.M., de 43 de ani, din Pitesti, care conducea un autoturism pe DJ659 – Bradu, aflându-se sub influenţa alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.