prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mașină distrusă pe A1! Accident grav!

Un grav accident rutier în care o mașină a fost distrusa a avut loc în urmă cu puțin timp pe autostrada Pitești – București. Din primele informații, se pare că șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit violent glisierele care despart sensurile de mers. Momentan, nu se știe dacă sunt victime.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

“Sesizare de accident rutier produs pe A1, în zona km 107, sensul spre Pitești. În incident este implicat un singur autoturism. Intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, descarcerare la nevoie și îngrijiri medicale” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs