prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mașină incendiată într-o pădure din Argeș! Mână criminală!

Un echipaj de pompieri de la Garda de Intervenție Topoloveni a participat, alături de Ocolul Silvic, SVSU, poliție și cetățeni, la stingerea unui incendiu produs într-o pădure din localitatea Bogați.
Incendiul a afecta o suprafață de teren de aproximativ 70 de hectare, manifestându-se la vegetația uscată de la sol și la mărăciniș.
Focarele erau dispersate și se întindeau pe suprafețe mari, iar pentru stingerea acestora s-a acționat din jurul orei 16.00 până în jurul orei 01.00.
În sprijin au venit și săteni, care au participat la misiunea de stingere, lucrând cot la cot cu forțele de intervenție.
În pădure a fost găsit un autoturism distrus în totalitate de flăcări, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului, flăcările propagând-se de la autoturism la vegetația uscată din jur.
Pe timpul misiunii nu au fost identificate victime.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.