prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mașini făcute praf în accident! Trei persoane rănite!

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Valea Mare Pravăț. Din primele informații, se pare că un șofer nu s-ar fi asigurat când a intrat în depășire și a intrat într-un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, trei persoane au suferit mai multe leziuni și au fost preluate de un echipaj SMURD care le-a acordat primele îngrijri medicale. În urma evaluării, un bărbat de 38 ani a fost transportat la spital.

CITEȘTE ȘI: ACUM! ACCIDENT GRAV PE A1! VICTIMĂ ÎNCARCERATĂ!

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Paramedicii SMURD au monitorizat la fața locului 3 persoane ,iar ulterior au transportat la spital pe una dintre acestea. A fost vorba despre o persoană de sex masculin în vârstă de 38 de ani, care acuză dureri la nivelul toracelui. Sunt scurgeri de lichide combustibile, iar pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor” transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.