Meteo! Află cum va fi vremea în următoarele zile

29

De marți, revine vremea frumoasă și chiar mai caldă decât normalul pentru această perioadă. Prima zi a săptămânii începe cu vreme mohorâtă şi destul de rece, dar după-amiază sunt şanse mari să ne bucurăm de soare. Iar mâine şi poimâine vom avea parte de temperaturi obişnuite mai degrabă în luna mai decât la final de martie.
Luni, valorile termice se vor menține sub mediile climatologice specifice pentru ultima decadă a lunii martie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 15 grade. Cerul va fi parțial noros în sudul și estul țării, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe, iar în rest va fi variabil la senin.
Marți, vremea va fi predominant frumoasă cu cerul va fi variabil spre senin și se va incălzi fată de luni, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 21 de grade la Bacău.  În Argeş, vremea va fi predominant însorită și se va incălzi. Dimineață, 2…3 grade, ceva mai puțin în zonă preorăsenească, unde vor mai fi condiții de brumă. Temperatură maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade. La prima oră vor fi condiții de ceață.
Miercuri, vremea va continuă să se incălzească. Cerul va fi variabil spre senin, iar spre seară se va înnora în nord și local va plouă. Vântul va avea intensificări în zonă montană inaltă, iar spre seară, temporar și la cote mai reduse și în nordul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21-22 de grade. În Argeş, vremea va continuă să se incălzească. 4-5 grade dimineață și în jur de 21 de grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va suflă slab pană la moderat.