prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Meteo! Află cum va fi vremea mâine!

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarea perioadă și anunță valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, iar precipitațiile vor fi slabe.

Săptămâna 04.04.2022 – 11.04.2022

Temperatura medie a aerului va fi ușor mai ridicată decât în mod normal pentru această dată, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor avea o tendință deficitară în regiunile sudice și sud-estice, dar și excedentară în cele nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Săptămâna 11.04.2022 – 18.04.2022

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate în sud-estul teritoriului, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile vestice, nordice și centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 18.04.2022 – 25.04.2022

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale.

În Pitești, duminică, temperatura maximă se va situa în jurul a 13 grade Celsius iar cea minima în jurul de 6 grade Celsius. Mâine, pe parcursul zilei va fi înorat și va ploua.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.