Meteo! Află cum va fi vremea miercuri!

Valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, însă dimineața și noaptea va fi mai rece decât în mod caracteristic acestei date. Cerul va fi variabil spre senin, dar în zonele joase, la începutul și spre sfârșitul intervalului, pe arii restrânse va fi nebulozitate joasă și cu totul izolat ceață. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar noaptea și în sudul Banatului.

Distribuie prietenilor

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 17 grade, iar cele minime între -1 și 9 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -6 grade în estul Transilvaniei, dar și mai ridicate, spre 10…11 grade, în sudul și sud-estul țării. Local în centru și în zonele deluroase și pe suprafețe mici în rest se va produce brumă

În Pitești, vremea va fi rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 3…5 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 1…2 grade, unde vor fi condiții de brumă.