Meteorologii anunță prăpăd! Frig și ploi! Vremea se schimbă radical!

Meteorologii anunță prăpăd! Frig și ploi! Vremea se schimbă radical!

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Meteorologii anunță că, după o săptămână cu temperaturi de vară, ultimele zile din aprilie vor fi destul de friguroase. Începutul lunii mai vine cu temperature călduroase, astfel încât românii se pot bucura de vreme caldă în minivacanța de 1 Mai.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE LÂNGĂ PITEȘTI! A MURIT PE LOC!

15 – 22 aprilie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în jumătatea sud-estică a țării, dar mai ales în extremitatea de sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

22 – 29 aprilie

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile intracarpatice, dar mai ales în vestul și nord-vestul teritoriului, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

29 aprilie – 6 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

6 – 13 mai

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi ușor excedentare în jumătatea sud-estică a țării, dar mai ales în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.