Metoda incredibilă prin care opt argeșeni au țepuit firmele de asigurări! Percheziții de amploare!

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare 15 mandate de percheziție domiciliară, în județele Argeș și Dâmbovița, la locuinţele unor persoane cercetate pentru săvârşirea unor infracțiuni de înșelăciuni privind asigurările.

CITEȘTE ȘI: ESTE UIMITOR CUM ARATĂ ARGEȘ MALL! PREGĂTIRILE SUNT PE FINAL! DEJA SE MONTEAZĂ GAZONUL!

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2023 – 2024, opt persoane ar fi solicitat și primit bani de la societățile de asigurare – reasigurare, în vederea efectuării reparațiilor unor autovehicule, distruse în mod intenționat, în cadrul unor accidente de circulație regizate, prezentate ca fiind accidente de circulație reale.

În această fază a cercetărilor, prejudiciul în dauna mai multor societăți de asigurări a fost stabilit la aproximativ 80.000 de euro.

8 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru audieri.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și al polițiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp
Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.