prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Microbuz plin cu călători-accident grav! Patru copii și mama lor-transportați de urgență la spital!

Microbuz plin cu călători-accident grav! Patru copii și mama lor-transportați de urgență la spital! Un grav accident de circulație s-a petrecut ieri după-amiază când, un microbuz plin cu călători s-a izbit frontal de un stâlp de iluminat. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, se vede cum o altă maşină, care se afla în faţa microbuzului, a încercat să evite o groapă de pe şosea şi a schimbat brusc banda de mers. Acesta a fost momentul în care microbuzul a intrat direct în stâlp.

CITEȘTE ȘI: A FĂCUT PRAF GLISIERELE DE PE A1! TÂNĂR DE 25 ANI RĂNIT!

La fața locului au sosit imediat mai multe mașini de pompieri, poliție și ambulanțe care au evaluat victimele și le-au transportat de urgență la spital. Patru copii şi mama acestora au fost grav răniţi și dușți de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar continuă cercetările în acest caz. Cumplitul accident de circulație s-a petrecut, seara trecută, în Suceava.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.