prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Microbuz plin cu călători răsturnat! Femeie ucisă pe loc!

Un grav accident de circulație de circulație s-a petrecut după ce un microbuz plin cu călători, printre care și mulți români, a lovit un terasament și s-a răsturnat. O femeie româncă, în vârstă de 63 ani a murit pe loc, iar alte șase persoane au fost grav rănite și transportate de urgență la spital.

CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎNTR-O INSTITUȚIE PUBLICĂ DIN PITEȘTI! DIRECTOR ECONOMIC-MOARTE FULGERĂTOARE!

Femeia care a murit pe loc lucrau ca îngrijitoare de bătrâni în Austria și se întorceau în România când s-a întâmplat tragedia. Potrivit poliției austriece, mașina înmatriculată în Timiș, condusă de un român de 51 de ani, a derapat înainte de impact din cauza carosabilului umed.

Șoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi ușoare, însă două dintre victime au rămas încarcerate și au fost scoase din microbuz doar după ce acesta a fost repus pe roți. La fața locului au sosit polițiștii care efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul și dacă șoferul a adaptat viteza la condițiile de drum. Gravul accident de circulație s-a petrecut în Austria, majoritatea românilor întorcându-se acasă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.