Microbuz plin cu elevi-impact violent cu o mașină! Accident grav!

Microbuz plin cu elevi-impact violent cu o mașină! Accident grav! Un grav accident de circulație s-a petrecut astăzi după ce un autoturism s-a izbit frontal cu un microbus în care se aflau trei adulți și 12 copii. În urma accidentului, doi adulţi au ajuns la spital, iar un copil a primit îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: LICITAȚII „ARANJATE” LA SPITALUL JUDEȚEAN ȘI 7 PRIMĂRII DIN ARGEȘ! PROCURORII DIICOT-INVESTIGAȚII AMPLE! VIDEO!

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe care au transportat persoanele rănite la spital și au acordat îngrijiri medicale. Din fericire, nu este vorba de niciun deces şi nici de victime rănite foarte grav.

În autoturismul care a provocat accidentul se aflau, de asemenea, doi adulţi. Până acum, nu se ştie cu exactitate de ce a pierdut şoferul controlul volanului. Oamenii legii au deschis un dosar penal şi încearcă să afle acum ce s-a întâmplat mai exact şi cine poate fi tras la răspundere. Gravul accident de circulație s-a petrecut astăzi în judeţul Suceava.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.