Microbuze pline cu muncitori-implicare într-un grav accident de circulație! Transportați de urgență la spital!

Un grav accident de circulație s-a petrecut seara trecută când două dubițe pline cu muncitori s-au izbit frontal. Din primele informații, se pare că șoferul uneia dintre mașini nu s-a asigurat iar în momentul în care a plecat de pe loc a ajuns pe contrasens, intrând în plin în camioneta condusă regulamentar.

CITEȘTE ȘI: PROTECȚIA CONSUMATORULUI AVERTIZEAZĂ! NU CUMPĂRAȚI ACESTE PRODUSE! VĂ POT AFECTA SĂNĂTATEA!

În mașina condusă de şoferul vinovat se aflau patru muncitori iar în camioneta care circula regulamentar erau șase persoane, plus șoferul. Doi dintre muncitorii transportați de șoferul vinovat au fost grav răniți și transportați de urgență la spital.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și pompieri iar ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, aceștia neconsumând alcool. Polițiștii au deschis o anchetă și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Accidentul s-a petrecut seara trecută în localitatea maramureşană Mireșu Mare.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.