prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mihai Coteț, apel către USR: „Îi invit să îmi susțină candidatura la Primăria Pitești. Doar așa putem învinge!”

Mihai Coteț, apel către USR: „Îi invit să îmi susțină candidatura la Primăria Pitești. Doar așa putem învinge!”

Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria municipiului Pitești a făcut apel la liderii USR Argeș, Narcis Mircescu și Mihai Mihăilescu, pentru a-și uni forțele pe partea de dreapta cu scopul de a maximiza șansele de a câștiga primăria Pitești. Liderul liberal a subliniat că ambele partied trebuie să învețe din greșelile trecutului și să susțină un candidat comun.

CITEȘTE ȘI: SE CONSTRUIEȘTE UN DRUM DE MARE VITEZĂ CU PATRU BENZI! VA FACE LEGĂTURA CU A1! ANUNȚUL MOMENTULUI!

„2024 este un an de cotitură pentru Pitești. Ne-am convins că administrațiile PSD, și sub al treilea exponent, sunt tot o apă și-un pământ. Atât au putut. Atât au demonstrat. Luați promisiunile trase la xerox, comparați cu faptele și veți întelege. Sunt convins că nu va fi o luptă simplă. Avem multe obstacole. În primul rând, principalul obstacol este că nu avem o opoziție unită. Dacă am avea toate forțele de opoziție aliniate alături de noi, victoria piteștenilor ar fi sigură. Sperăm că în aceste mai puțin de 100 de zile forțele de opoziție vor avea puterea și maturitatea să înțeleagă din lecțiile trecutului. Am mai avut candidat PNL și candidat USR și rezultatul a fost unul de bun augur doar pentru Gentea și camarila lui.

„Îi invit să îmi susțină candidatura la Primăria Pitești. Ionuț Moșteanu este un bun parlamentar, dar noi aici trăim cu familiile noastre, noi aici ne vrem copiii.”

De aceea, apelul pe care îl fac acum este către președinții Narcis Mircescu și Mihai Mihăilescu, dar și către membrii si simpapatizantii USR. Îi invit să îmi susțină candidatura la Primăria Pitești pentru că doar așa ne putem maximiza șansele de a schimba stăpânirea PSD. Ionuț Moșteanu este un bun parlamentar, probabil și-a făcut și își va face bine treaba acolo, la București, dar noi aici trăim cu familiile noastre, noi aici ne vrem copiii.

După 4 ani, sper că am înțeles cu toții lecția, iar aceste alegeri vor fi un test al maturității politice a tuturor forțelor de opoziție. Candidatura lui Ionuț la alegerile precedente nu a făcut decât să împartă voturile piteștenilor care s-au săturat de administrația roșie și astfel candidatul PSD a câștigat.

„Nu ne mai permitem să jucăm la ruletă viitorul acestui oraș.”

Din aceste motive și lui îi lansez invitația la discuții și la susținere într-o luptă în care avem același scop: să scăpăm Piteștiul de administrația PSD și de tot răul pe care l-a făcut și pe care va continua să-l facă prin oamenii care o reprezintă.

Putem să trecem cu brio acest test sau putem pica, din nou cu toții. Nu ne mai permitem să jucăm la ruletă viitorul acestui oraș. Un viitor care a fost negat ani de zile de administrațiile PSD. Lupta în care ne-am angajat nu este ușoară. Avem un partid înfipt cu colții în orașul nostru de peste 30 de ani.”, a declarat Mihai Coteț.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs