Mihai Coteț: „Ce vom face noi? Scoatem politicul din FC Argeș și redăm piteștenilor echipa FC Argeș!”

Ce vom face noi? Scoatem politicul din FC Argeș și redăm piteștenilor echipa FC Argeș!
▼Care este realitatea de la care plecăm:
➥ Ce avem acum este același sistem politic adânc înfipt în managementul clubului, prin intermediul unor birocrați numiți pe criterii de obediență.
➥ La FC Argeș se face contraperformanță pe multe milioane din banii noștri, ai piteștenilor. E absurd să mai acceptăm ca atâția bani să fie gestionați fără lipsă de transparență și, mai ales, cu rezultate lamentabile.
➥ FC Argeș este gaura neagră a bugetului nostru, este metoda prin care primarul Gentea și-a bătut joc de zeci de milioane de euro, fără rezultate, ignorând orice principii de performanță, de bun simț administrativ și de gospodărire a banilor publici.
➥ Datorită Guvernului, vom avea stadion nou la Pitești și este minunat. Până când va fi gata stadionul, trebuie să punem echipa pe drumul cel bun.
▼Asta vom facem noi!
➥ Facem un audit. Dacă bugetul local a fost prejudiciat, piteștenii au dreptul să știe. La fel au dreptul și legiuitorii, dacă actuala administrație a încălcat legea.
➥ Al doilea lucru major – bugete corelate cu planuri de performanță.
➥ Scoatem politicul din vestiarele echipei! Punem profesioniști la conducerea ei. Managementul echipei va face raportări transparente și pentru administrația locală, și pentru microbiști și piteștenii interesați de cheltuirea banilor lor.
➥ Ne întărim echipa în mod sănătos, cu talente locale, sprijinind, în paralel, programe sportive în colaborare cu școlile piteștene.
Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.