Mihai Coteț: ,,Da, Moșteanu este iepurele PSD, dar vom face alianță cu useriștii de bună credință”

Ionuț Moșteanu a rupt alianța de patru ani dintre PNL și USR în Consiliul Local Pitești și face servicii PSD și la aceste alegeri, susține Mihai Coteț, candidat la Primăria Pitești din partea PNL. Chiar și în aceste condiții, omul de afaceri liberal susține că se bazează pe sprijinul useriștilor care își iubesc Piteștiul și care își doresc schimbare și vede și în mandatul viitor aceeași alianță PNL-USR în Consiliul Local.

,,Diferența dintre mine și Moșteanu este evidentă. În cazul meu, PNL a decis să se alieze, la guvernare, cu PSD, dar ne-a dat libertate ca în teritoriu să nu facem această alianță. La Pitești, nu aveam cum să fac alianță cu 34 de ani de corupție, aroganță și incompetență și nu am făcut. Am fost cel mai mare adversar al lui Gentea și al camarilei sale. În cazul lui Moșteanu, s-a decis alianța USR cu Forța Dreptei și PMP. În Pitești, ambele partide au la vârf cei mai mari prieteni ai PSD, dovediți în mod public. Acestea sunt fapte ușor de verificat de oricine, dincolo de orice subiectivism. Moșteanu știe că nu are nicio șansă. Nu a avut în 2020 și nu are nici acum, pentru că nu are nimic în legătură cu Piteștiul, în afară de mandatul de parlamentar. El trăiește la București cu familia, iar aici este doar turist. Nu vi se pare dubios că în Piteștiul distrus de PSD, apare un Moșteanu o dată la patru ani și atacă în mod virulent pe cel care se detașează a fi principalul adversar al primarului în funcție? Cum să faci așa ceva în Piteștiul condus de 34 de ani de PSD? Asta înseamnă să faci servicii complete corupților și incompetenților. Asta înseamnă să te vinzi, pe față, celor din cauza cărora Piteștiul a pierdut 34 de ani de dezvoltare. Asta înseamnă să duci o politică împotriva piteștenilor. Asta înseamnă să fii iepurele PSD.” a declarat Mihai Coteț.

Omul de afaceri liberal a discutat și față în față, dar a lansat și în mod public invitația celor de la USR pentru a face alianță pentru viitorul Piteștiului, dar Moșteanu a refuzat de fiecare dată. Chiar și așa, susține Mihai Coteț, liberalii se bazează pe sprijinul useriștilor de bună credință și pe o viitoare susținere a acestora, în Consiliul Local. În fapt, timp de patru ani, USR și PNL au avut alianță în Consiliul Local Pitești, alianță căreia Ionuț Moșteanu i-a pus capăt în această campanie electorală, pentru că nu-i convine ca PSD să piardă puterea la Pitești.

,,Este important ca, anul acesta, să votăm util, să nu mai risipim votul pe locul 3”

Omul de afaceri îi mai îndeamnă pe piteștenii care își doresc schimbarea să dea, de data aceasta, un vot util.

,,Știu că sunteți sătui până în gât de promisiuni, de minciuni, de aroganță, de incompetenți… Și eu sunt! De aceea candidez la Primăria Pitești. Avem o șansă reală să aducem schimbarea la Pitești, așa cum am fi avut și acum patru ani, dacă votul pe dreapta nu s-ar fi împărțit. Învățând din greșelile trecutului, este important să dăm un vot util candidatului cu cele mai mari șanse să învingă gașca pesedistă. Actualul primar Gentea a fost ales cu doar 16.000 de voturi din 140.000 de cetățeni cu drept de vot. Candidații pe zona de dreapta au adunat 23.000 de voturi! De aceea este important ca, anul acesta, să votăm util, să nu mai risipim votul pe locul 3, pentru a gira în continuare actuala administrație. Nu întâmplător sunt adversarul nr.1 al lui Gentea. Patru ani, în calitate de consilier local, și eu și echipa mea ne-am bătut pentru orașul nostru cu un PSD arogant, lipsit de transparență și eficiență, același PSD lipsit de scrupule pe care-l știți de 34 de ani. Toate aceste cifre ne arată cât de ușor poate fi făcută schimbarea mult așteptată. Dragi piteșteni, e suficient să ieșiți la vot!” este mesajul candidatului liberal Mihai Coteț.

MFC21240015
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.