prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mihai Coteț, după alegerile PNL Argeș: „Greul abia de aici înainte începe”

Chiar dacă a fost un scrutin de alegeri fără emoții, greul abia de aici înainte începe” susține Mihai Coteț, președinte PNL Pitești și vicepreședinte PNL Argeș după alegerile desfășurate astăzi în cadrul cărora liberalii au desemnat-o pe Alina Gorghiu noul președinte al filialei argeșene. Acesta susține că, după o perioadă tulbure în PNL Argeș, acum liberalii au mari așteptări de la noua conducere.

„Salut victoria Alinei Gorghiu! Chiar dacă a fost un scrutin de alegeri fără emoții, greul abia de aici înainte începe.

Aceste alegeri vin după mulți ani în care PNL Argeș a fost, mai degrabă, afacerea unui grup de doi-trei oameni care luau decizii în cerc restrâns. Nimeni nu își mai dorește genul acesta de leadership, motiv pentru care așteptările de la noua conducere sunt mari. Normalitatea este, de ceva vreme, cea mai de lux așteptare, dar eu cred că fiecare în parte este dator să contribuie la această normalitate, în numele unei echipe închegate pe care ne-o dorim cu toții și la Argeș.

Pentru mine, în politică nu există bărbați și femei, ci caractere și caractere, iar caracterul nu ține cont de gen. Dacă ne-a lipsit ceva cu adevărat fundamental, această lipsă aș numi-o lideri cu coloană verticală, transparenți și de cuvânt. Ca om intrat de curând în politică pot înțelege și necesitatea compromisului, atunci când acesta se face în numele unui bine mai mare. Din păcate, în majoritatea cazurilor, aceste compromisuri se fac cu deconturi doar de la PNL.

Îi doresc de pe acum Alinei Gorghiu să aibă înțelepciunea celor mai inspirate decizii și mult succes în gestionarea filialei argeșene. Știu că este o fire ambițioasă și că va dori să demonstreze, în 2024, ce se poate face atunci când ești suficient de determinat” este mesajul transmis de Mihai Coteț.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.