prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mihai Coteț: La pas, prin Pitești – Războieni!

➥,,La noi nu mai face nimeni curat în cartiere? Ne mănâncă șerpii și șoarecii!” – ne-au spus, astăzi, piteștenii din Războieni. În urmă cu câteva zile, în Popa Șapcă oamenii se plângeau că o vulpe cu pui se repede la copii. Piteștiul s-a sălbăticit în ultimii patru ani. Toate cartierele sunt pline de terenuri neîngrijite, lăsate de izbeliște, cu iarba crescută cât un stat de om. Neîngrădite fiind, sunt și un adevărat pericol pentru copii.
➥În tot acest timp, la intrarea în oraș suntem întâmpinați de ghivece cu flori înșirate pe un pod care a depășit suta de ani. Zona e monitorizată video, ca nu cumva să apară din senin podul nou cu care ne-a mințit și acest ultim primar PSD. Rondurile din intersecții sunt schimbate în permanență. Milioane și milioane se toacă periodic pe flori noi, pe arbuști noi… Nu mai rămân timp și interes pentru cartierele în care oamenii se simt pe cont propriu.
➥Pe 9 iunie venim la primărie și facem curățenie din toate punctele de vedere. Piteștiul este și în cartiere!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.