Mihai Coteț – singurul tânăr liberal alături de PNL la votul de încredere al Guvernului în Parlament

196

Vicepreședintele PNL Pitești, Mihai Coteț și deputatul PNL Dănuț Bica au fost singurii liberali argeșeni care au participat la ședința Parlamentului unde a fost dat votul de încredere pentru Guvernul Ludovic Orban. Astfel, Mihai Coteț a dat dovadă că tinerii se pot implica pentru Partidul Național Liberal, în momentele cruciale ale acestuia.

Mai mult, gestul său nu a trecut neobservat de primul ministru Ludovic Orban și de miniștrii din cabinetul său.

„Drumul spre normalitate a început!”

După votul de încredere dat de parlamentarii PNL, USR, PMP, UDMR, dar și câțiva „rătăciți” de la PSD și Pro România, Mihai Coteț a declarat că noul Executiv va avea o misiune dificilă pentru a remedia greșelile făcute de cele trei guverne social democrate.

„Drumul spre normalitate a început! Primul pas a fost făcut. Guvernul Orban are cea mai grea sarcină, după dezastrul lăsat de PSD! Legea bugetului trebuie adoptată urgent! Situația pregătirii pentru iarnă este îngrijorătoare! Foarte multe instituții și autorități locale nu au resursele financiare nici pentru plata salariilor. Există întârzieri la plata indemnizațiilor persoanelor cu dizabilități. Prevederile recursului compensatoriu în urma căruia peste 20.000 de deținuți au fost eliberați trebuie abrogate. Trebuie adoptate măsuri pentru evitarea riscului de dezangajare a fondurilor europene. Riscăm să pierdem 600 de milioane de euro în acest an, iar anul viitor 3,2 miliarde de euro! Trebuie accelerate toate proiectele de infrastructură! Restructurarea instituțiilor statului după criterii de eficiență!
Sunt doar câteva dintre urgențele Guvernului Orban! Nu va fi ușor, dar este cea mai responsabilă poziție pe care PNL și-a asumat-o, fără rezerve” a spus Mihai Coteț.