prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mihai Coteț:„Terenul de fotbal pe care se antrenează echipa municipală de copii arată deplorabil”

Mihai Coteț:„Terenul de fotbal pe care se antrenează echipa municipală de copii arată deplorabil”
Cartierul Craiovei ar fi putut fi un cartier verde. Din păcate, copacii încep să dispară. Așa se face, mai nou, toaletarea: prin tăiere integrală. Spațiul verde pierde teren în favoarea noilor blocuri care primesc autorizații în mod extrem de ciudat, pentru că unele nu respectă nici măcar distanța regulamentară de celelalte. ,,Mai e puțin și dăm noroc unii cu alții, de pe balcon!” ne spune un cetățean.
Anveloparea, sau mai bine spus lipsa ei, îi nemulțumește pe mulți dintre cei care au văzut că până și în orășele mult mai modeste primarii s-au mișcat foarte bine.
Mizeria domnește chiar și pe platformele celebrelor containere îngropate, acolo unde gunoaiele sunt, peste tot, la vedere. Gunoaie sunt și printre blocuri, și prin iarba crescută în neorânduială și netăiată de nimeni.
Terenul de fotbal pe care se antrenează echipa municipală de copii arată deplorabil: plin de gropi, înconjurat de garduri rupte și însăilate. Nu tu tribune, nu tu locuri decente pentru așteptare. Părinții stau și așteaptă în picioare după fiecare antrenament.
În tot și toate se simte lipsa de preocupare, lipsa minimului simț gospodăresc. Numai primul gospodar nu mai apare de patru ani, să le spună oamenilor ce s-a întâmplat cu toate promisiunile pe care și le-a încălcat în proporție de 90%.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs