Mihai Tudose, făcut KO după ironiile la adresa lui Liviu Pop

Ministrul Educaţiei declară că manualul de educaţie fizică şi sport pentru elevii de clasa a VI-a a fost aprobat şi nu există contestaţii. Cele trei variante sunt publice pe format electronic, iar astfel şcolile le pot comanda, spune Liviu Pop, potrivit Mediafax.

Întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, dacă elevii de clasa a V-a vor avea manual de educaţie fizică şi sport, ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a răspuns: „Acest manual este aprobat, sunt semnate contractele, nefiind contestaţii la educaţie fizică şi sport, cele trei manuale deja sunt publice, pe format electronic, şcolile le pot comanda pentru că, repet, nu putem încălca un drept al elevului”.

Liviu Pop a adăugat că manualul nu va trebui transportat de elev la şcoală, întrucât va putea fi consultat şi în format electronic, iar la această disciplină nu se vor da lucrări de control. Premierul Mihai Tudose a apreciat, luni, la Antena 3, că a fost o “gluma” a ministrului Educatiei, Liviu Pop privind introducerea manualelor pentru educatie fizica. “Daca pe data de 15 septembrie toate manualele sunt pe banca cuminti, asteptand elevii la scoalaa, eu cred ca domnul ministru poate sa ne prezinte si manualul de colorat pentru ora sport. E dreptul lui sa imagineze asa ceva”, a spus Tudose.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.