prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mii de mesaje de condoleanțe după moartea medicului Frătoaica! Când va fi înmormântat?

Mii de mesaje de condoleanțe după moartea medicului Frătoaica! Când va fi înmormântat? De sâmbătă seara, de la aflarea tristei vești și până în prezent, mii de mesaje de condoleanțe curg în mediul online. Atât prietenii, cât și colegii sau simplii pacienți, cu toții sunt șocați de moartea prematură, la 67 ani a medicului Frătoaica. Cu toții spun că este greu de crezut că astăzi, va fi condus pe ultimul drum, cel care a fost cel mai apreciat și implicat medic urgentist din județ.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE LA UZINA DACIA! ANGAJAT GĂSIT SPÂNZURAT!

Bebe Frătoaica, așa cum îl strigau colegii și apropiații va pleca…pentru totdeauna la Ceruri. După trei ani de luptă cu demnitate cu un crunt diagnostic: cancer pulmonar.

Cei care l-au cunoscut și apreciat, cei cărora le-a salvat viața sunt așteptați astăzi, începând cu ora 12:00 să îi aducă un ultim omagiu și să își ia rămas bun. De la omul de aur și medicul salvator Gheorghe Frătoaica. Slujba de înmormântare va avea loc la biserica militară Sfinții Mihail și Gavril din incinta Unității Militare 01261 Pitești (școala de tancuri), marți, 06.06.2023 ora 12.00.

 • Un om minunat, un prieten cum rar găsești, un excelent medic dedicat profesiei sale, un eminent absolvent al medicinei militare. Dumnezeu sa il odihnească în pace … Condoleante celor dragi pentru o mare pierdere…
 • Dumnezeu să-l odihnească! Un om cu suflet mare .A salvat mii de oamenii .Dumnealui nu a putut fi salvat!
 • Un medic extraordinar, care își făcea meseria cu drag. Condoleanțe familiei. Dumnezeu sa îl odihnească în pace
 • Dumnezeu sa-l ierte. Spitalul Judetean a pierdut un medic in adevaratul sens al cuvantului. A salvat multe vieti,pacat ca pentru dansul nu s_a putut face asta.
 • Dumnezeu să-l odihnească în pace! Un medic de excepție! Condoleanțe familiei !

Dumnezeu sa-l odihnească în pace! Păcat,un medic profesionist care a salvat viata miilor de oameni!

 • Rămas bun dn.ul doctor medicul care m-a învățat urgentă!!!! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
 • Condoleante familiei! Dumnezeu sa îl odihnească în pace! Drum lin spre îngeri d-nul Doctor! O veste trista pentru personalul UPU Pitești!
 • De neimaginat! Acest om devotat peste putinta meseriei, un coleg ireprosabil, a pierdut lupta cu un dusman nemilos. Draga Bebe, iti doresc sa ai drum lin printre astrii catre gradina ta de liniste! Dumnezeu sa-ti ocroteasca cele doua fiinte dragi, pe care le-ai iubit peste masura! Adio,pe cine stie cand,prieten drag!
 • Nu pot sa cred , un medic deosebit , a salvat multe vieti ! Dumnezeu sa -l odihneasca in pace !
 • Dumnezeu sa-l adihneasca! Drum lin către îngeri,domnule doctor!Condoleanțe familiei!  Mulțumim frumos ,pentru tot ceea ce ne-ati învățat dealungul anilor.
 • Un adevărat profesionist! Un OM cu un caracter aparte, um medic dedicat.
 • Sincere condoleanțe familiei! Drum lin spre cer , DOMNULE DOCTOR! O mare pierdere pentru sistemul medical din Argeș!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.