prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mii de posturi scoase la concurs! Se caută polițiști și jandarmi!

Guvernul a aprobat suplimentarea posturilor din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne cu 7.880, majoritatea fiind în Poliţie (5.654). Concret, măsura adoptată vizează organizarea şi configurarea organigramei MAI.

„Sunt posturi necesare pentru a redimensiona structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul General pentru Imigrări, Poliţia Română, Poliţia de Frontieră, Direcţia Generală de Paşapoarte, Jandarmeria Română. Sunt structuri care au nevoie de mai multe posturi.

Cei de la Imigrări gestionează valul de refugiaţi care au intrat în România, dar sunt, de asemenea, posturi necesare şi pentru a gestiona situaţiile speciale pe care Poliţia le are în grijă, structuri specializate pentru căutarea persoanelor dispărute sau operaţionalizarea sistemului informatic de monitorizare electronică.”, a explicat Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Executivului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs