prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Milioane de euro pentru școlile din Pitești! Lista completă!

Milioane de euro pentru școlile din Pitești! Lista completă! O nouă ședință de Consiliu Local a fost convocată de urgență în Pitești cu scopul de a aproba o serie de investiții importante în unitățile de învățământ din municipiu. Concret, este vorba despre renovarea energetică a mai multor unități de învățământ din Pitești cu fonduri prin PNRR.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. ȘI-A ÎNJUNGHIAT SOȚUL CU UN CUȚIT DE BUCĂTĂRIE! DE CE A RECURS LA UN ASEMENEA GEST?

Iată toate proiectele de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local:

  1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea documentației tehnico-economice (faza DALI) și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții Renovare energetică Grădinița cu Program Prelungit ”Castelul Magic”.
  2. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea documentației tehnico-economice (faza DALI) și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții ”Renovare energetică Liceul Teoretic Ion Barbu.”
  3. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea documentației tehnico-economice (faza DALI) și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții Renovare energetică Liceul Tehnologic ”Dacia”.
  4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea documentației tehnico-economice aferentă obiectivului de investiții ”Regenerare urbană în zona marginalizată a municipiului Pitești (zona bl.G1, cartier Războieni și zona bloc Coremi, b-dul Petrochimiștilor) – etapa I”.
  5. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind rectificarea bugetului Municipiului Pitești pe anul 2023.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs