prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mioara Roman, depusă la capelă! Înmormântare cu flori albe și patru preoți!

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6, slujba de înmormântare având loc la aceeași biserică mâine,  la ora 14:00. Printre primii apropiați care au venit să aprindă o lumânare la catafalc a fost chiar fostul ei soț, Petre Roman.

CITEȘTE ȘI: NOI REGULI DE PRIORITATE ÎN SENSUL GIRATORIU! COD RUTIER 2024

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost transportat cu o limuzină de lux și depus la capelă. Mai mulți apropiați au venit la Biserica Sfântul Gheorghe Nou pentru a-și lua rămas bun, printre care și fostul ei soț, Petre Roman. Bărbatul a fost surprins în ipostaze emoționante.

Sicriul de un alb imaculat a fost transportat pe brațe de patru bărbați îmbrăcați la costum. În spatele lor s-au aflat Oana și Catina Roman. Familia Mioarei Roman a decis ca aceasta să-și doarmă somnul de veci într-un sicriu alb, depus deja la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. Printre primii apropiați care au venit să îi aducă un omagiu s-a numărat fostul ei soț, Petre Roman.

Apropiații vin să-și ia rămas-bun de la regretata Mioara Roman

Mihai Mitoșeru a ajuns la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din București și este acum alături de Oana Roman, în cele mai grele momente din viața ei.

Așa cum anunța ieri Oana Roman, trupul Mioarei Roman a fost depus astăzi la Biserica Sfântul Gheorghe Nou iar înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr. 4.

Gestul făcut de Petre Roman la căpătâiul fostei soții

Fostul premier se pare că a ajuns printre primii la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, având un buchet mare de flori, pe care l-a depus la căpătâiul regretatei Mioara Roman.

roman 300x225 1

Toți cei aflați acolo au participat la slujbă, cunoscută în denumirea populară de Slujba de Citire a Stâlpilor. Deși a participat la slujbă, fostul premier nu a stat mai mult de 10 minute și nu se știe dacă pe tot parcursul șederii sale a vorbit cu cele două, Oana și Catinca Roman. Acestea din urmă au fost văzute venind împreună, alături de cortegiul funerar.

La plecare, fostul premier a fost auzit spunând unui apropiat „Mă bucur că a zis că arată foarte bine!”. A fost un gest neașteptat din partea acestuia în fața jurnaliștilor aflați la ieșirea din curtea bisericii.

Exact în anul în care, ca o ironie, Mioara Roman împlinea vârsta de 33 de ani, se căsătorea cu cel pe care astăzi îl știm ca fostul premier al României post-decembriste. Ironia constă în numărul anilor în care au fost căsătoriți, și anume, exact 33.

În toți aceștia ani, Mioara Roman, conform apropiaților, l-a iubit enorm pe fostul soț, de altfel marea ei dragoste. La momentul separării, deși a fost o surpriză pentru mulți, fostul premier recunoștea că vina-i aparține și că decizia de a divorța a venit ca urmare a greșelilor sale. Cât despre fosta sa soție, acesta declara:

„Un om puternic, un om foarte inteligent, foarte pregătită, o persoană foarte cultă, a făcut mult bine în viaţa ei, a oferit sprijin oricui i-a cerut. Cred că a fost un profesor absolut remarcabil şi sunt convins că sunt foarte mulţi oameni care au deprins foarte multe lucruri de la ea, lucruri cu care merg în viaţă.

Acum cred că îi este mai uşor, pentru că a fost greu cât s-a luptat cu boala, şi sunt sigur că Dumnezeu a venit să o ia, s-o odihnească, fiindcă merită în modul cel mai deplin”, a declarat Petre Roman.

Ți se rupe sufletul! Cuvintele scrise de Oana și Catinca Roman la căpătâiul mamei lor

„Drum lin în lumină și odihnă veșnică, mamă! Îți mulțumim pentru tot ce am învățat de la tine și pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat! Te iubim! Fetițele tale: Oana, Catinca, Isabela”.

fetele roman 300x240 1

Mama Oanei Roman va fi condusă pe ultimul drum de patru preoți

La ceremonia de înmormântare a Mioarei Roman vor fi multe flori albe și pachete pentru dat de pomană. Trupul neînsuflețit al mamei Oanei Roman va fi condus pe ultimul drum cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți.

„Pentru funeralii s-au solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe. Se vor împărți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, a precizat <Regina Întunericului>, prietena Oanei.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs