Mircea Andrei, candidatul PAM la Primăria Piteşti ”Voi restitui stadionul oraşului şi echipei FC Argeş”

DISTRIBUIȚI
fcarges, dobrin, mircea_andrei

fcarges, dobrin, mircea_andreiPreşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel, Mircea Andrei, s-a declarat şocat de faptul că o echipă formată din suporteri şi oameni de bună credinţă, precum și din  foste glorii ale fotbalului argeşean de legendă – este pur şi simplu ignorată de autorităţile locale piteştene. Dacă pentru echipe din mediul rural, care nu au nicio legătură cu Argeşul sau Piteştiul, administraţia locală a făcut eforturi considerabile pentru a păcăli cumva suporterii că FC Argeş încă mai ţine de administraţie într-o formula sau alta ei, bine, pentru adevărata echipă FC Argeş 1953 nu s-a făcut nici cel mai mic efort pentru a o ajuta să meargă mai departe. 

Preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel a declarat referitor la situaţia în care se află FC Argeş 1953: ”Dacă PAM câştigă primăria Piteşti, vă promit solemn că vom restitui stadionul oraşului şi echipei FC Argeş, fiecărui sportiv care vrea să se antreneze şi fiecărui tânăr care are un viitor în sport. Cu o tradiţie cum are echipa FC Argeş 1953 şi cu oamenii care s-au strâns în jurul acestui minunat nume este total nefiresc ca municipalitatea din Piteşti să promoveze formule artificiale pentru dezvoltarea sportului în judeţul Argeş.” 

Preşedintele executiv al FC Argeş 1953, Dan Ionaşcu, speră  din suflet ca situaţia extrem de complicată în care a ajuns echipa – cu “sprijinul” administraţiei piteştene – să înceteze şi să găsească odată un om care să nu aibă interese ascunse aşa cum s-a întîmplat până acum, ci pur şi simplu să îşi dorească să ajute sportul şi FC Argeş: ”În primul rând, mă bucură că un om ca domnul Mircea Andrei se gândeşte la soarta FC Argeş. Spun asta pentru că ştiu că domnia sa nu are interese de niciun fel, așa cum au alţii prin Piteşti, iar când vorbeşte o face sincer şi deschis. Ce nu înţelegem noi este de ce trebuie ca FC Argeş să joace în altă parte în condiţiile în care, acest stadion a fost construit tocmai pentru ca această echipă să joace aici şi să încânte inimile suporterilor! Primăria trebuie să înţeleagă că nu este stadionul lor şi că ei sunt doar administrator. Sper ca domnul Mircea Andrei să reuşească să redea stadionul piteştenilor, sportivilor şi FC Argeşului” –  a conchis Dan Ionaşcu. 

Mult mai supărat pe situaţia în care se află FC Argeş s-a declarat vicepreşedintele Florin Dobre – cunoscut ca suporter înfocat al echipei – care a declarat:  “Îi mulţumesc domnului Mircea Andrei pentru cuvintele de încurajare şi nu numai. Cred că numai asemenea oameni ne pot ajuta. Noi am vrut încă de la început să jucăm aici pe stadion, dar am fost plimbaţi şi ulterior refuzaţi. Clinceniul a venit la Piteşti să ne păcălească cumva că ar fi FC Argeş… Mai nou, Steaua şi-a găsit culcuşul aici în loc să ne facem echipa noastră locală, brandul nostru, numele nostru, tradiţia noastră, FC Argeşul nostru –  îi primim pe alţii de parcă Piteştiul ăsta s-a transformat doar într-o simplă gară!”

Mircea Andrei, preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel şi candidatul PAM la primăria Piteşti, pare hotărît să ajute echipele care au rezultate bune şi tinerii talentaţi, dar mai ales să facă dreptate în cazul FC Argeş 1953 care nu merită batjocura aceasta pentru eforturile supraomeneşti de a dezvolta o echipă formată numai din argeşeni.