prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mircea Andrei intră în bătălia electorală! Află unde va candida!

Mircea Andrei, fost senator și președinte al PDL Argeș, revine în politică și va intra în cursa electorală pentru fotoliul de primar al Primăriei Sectorului 1! Politician cu state vechi, om de afaceri, avocat, fostul demnitar va candida la alegerile locale din data de 9 iunie din partea Partidului Alternativa Dreaptă.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT! UN ARGEȘEAN A SUNAT DE 31 MII ORI LA 112 ANUL TRECUT! AFLĂ DE CE!

Mircea Andrei își va lansa oficial candidatura pe data de 17 februarie, începând cu ora 13:00, la Sala Amfiteatru a Institutului Național de Statistică. Potrivit programului, între orele 12:00 – 13:00 va avea loc o sesiune de socializare și schimb de idei încinta sălii de la parter, de la ora 13:00, conducerea partidului Alternativa Dreaptă va avea un cuvânt de deschidere, iar până la orele 14:00, Mircea Andrei, secretar general al AD, se va lansa oficial în cursa pentru Primăria Sectorului 1 și își va prezenta programul electoral.

De asemenea, după orele 14:30, vor fi prezentați candidații pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc în aceeași zi cu cele locale, ai formațiunii politice.

WhatsApp Image 2024 02 12 at 12.24.11 b4fe4884

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs