Miuțescu: “Actuala conducere nu face altceva decât să își bată joc de opoziție”

4

Consilierii județeni din Opoziție iau atitudine după chemarea în judecată în cazul fostului director al Evidenței Populației Argeș. 

Liberalul Adrian Miuțescu a criticat dur faptul că aleșii județeni din PNL, PMP și PAM, care nu au votat proiectele care au dus la demiterea lui Viorel Badea, sunt târâți într-un proces pe care nimeni nu și l-au dorit.

“La nivelul CJ a apărut un scandal cu fostul șef al Evidenței Populației unde noi nu am dorit să ne implicăm. Țin să amintesc că dl Badea a fost târât în comisii și anchete pentru că a vrut să mărească salariile, cum s-au întâmplat la tot nivelul CJ. Noi am considerat că nu trebuie sa ne implicăm. Consilierii PNL, PMP și PAM nu au votat. Regret că și consilierii PSD au votat ce nu doreau și așa ne-a pus într-o situație pe care nu ne doream.

Deși cei 22 de consilieri și-au asumat un punct de vedere, astăzi sunt târâți într-un proces la Sibiu. 

O asemenea chemare trebuia făcută după o discuție în CJ. Noi considerăm că și-a făcut un abuz. Noi nu am avut de afaceri cu o asemenea decizie.

Actuala conducere nu face altceva decât să își bată joc de opoziție, de presă și de locuitorii județului Argeș” a declarat Miuțescu.