prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Moarte tragică! S-a aruncat în gol de la etajul trei al spitalului în care era internată!

Moarte tragică! S-a aruncat în gol de la etajul trei al spitalului în care era internată! Caz șocant! O bătrână internată în spital a decis să își pună capăt zilelor, aruncându-se în gol de la etajul trei. Ceilalți pacienți din salon au alertat imediat cadrele medicale care au luptat să îi salveze viața femeii, însă din nefericire, nu s-a mai putut face nimic.

CITEȘTE ȘI: DEMOLAREA STADIONULUI „NICOLAE DOBRIN” – DIN NOU AMÂNATĂ! AFLĂ MOTIVUL!

Din primele informații, se pare că femeia, în vârstă de 83 ani ar fi avut o tumoră nazala, dar urma să fie externată azi. Cadavrul victimei a fost ridicat și preluat de către reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Tragedia s-a petrecut în această dimineață în curtea unui spital din Hunedoara.

„La data de 25 iulie 2023, ora 05:40, o femeie în vârstă 84 de ani, s-a aruncat de la etajul 3 al unei unități spitalicești din municipiul Hunedoara, aceasta căzând în zona de acces în morga spitalului.”, a transmis IPJ Hunedoara.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs