prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii, în acțiune!

Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii, în acțiune!

În fiecare an, la data de 03 Aprilie, se sărbătorește Ziua Jandarmeriei Române. Pentru a marca acest eveniment, jandarmii argeșeni vor desfășura o serie de activități dedicate cetățenilor, în mai multe localități din județ.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUCȚIA AUROSTRĂZILOR DIN ROMÂNIA – LA LIMITA BLOCĂRII! MOTIVELE SUNT IREALE!

Astfel, la împlinirea a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, vom fi prezenți cu diverse ateliere de prezentare la Mioveni, Curtea de Argeș, Pitești și Câmpulung, după cum urmează:

  • sâmbătă, 30 martie, în intervalul orar 10.00-14.00, la Mioveni (Centrul Civic) și Curtea de Argeș (Platou Biserica Domnească);
  • duminică, 31 martie, în intervalul orar 12.00-16.00, la Pitești (Parcul Trivale-zona Grotă) și Câmpulung (Piața Primăriei).

La aceste ateliere vizitatorii pot vedea tehnica folosită în diferite misiuni din dotarea jandarmilor, materialele specifice jandarmilor montani, precum şi o parte dintre cele mai noi autovehicule aflate în dotarea inspectoratului. De asemenea, cei care își doresc să urmeze o carieră militară pot afla mai multe detalii de la colegii specializați în resurse umane.

Și pentru că ne dorim siguranță pentru cetățeni, tot în cadrul acestor ateliere vom avea colegi specializați în prevenirea și combaterea faptelor antisociale, de la care cei interesați pot afla amănunte despre competențele jandarmilor, locul și rolul acestora în societate.

Nu vor lipsi nici partenerii noștri patrupezi, care le vor arăta celor prezenți abilitățile dobândite pe parcursul stagiilor de pregătire.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.