prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Modificări în circulația trenurilor din cauza lucrărilor la Autostrada Sibiu – Pitesti! Călătorii trebuie să știe!

Modificări în circulația trenurilor din cauza lucrărilor la Autostrada Sibiu – Pitesti! Călătorii trebuie să știe!
Modificări în circulația trenurilor operate de CFR Calatori pe tronsonul Ramnicu Valcea – Lotru-Sibiu in perioada 8.07. – 9.08, urmare lucrarilor la Autostrada Sibiu – Pitesti. Incepand cu data de 08.07.2024, odată cu închiderea temporară a circulatiei rutiere pe Valea Oltului, in compunerea si circulatia trenurilor operate de CFR Calatori vor intervenii modificari.
Astfel, calatorii vor avea la dispozitie o capacitate dubla de transport fata de situatia actuala, in principal la trenurile de naveta in relatia Ramnicu Valcea – Lotru – Sibiu si retur (R 2061, R 2064, RE 2012, RE 2014).
De asemenea se introduc suplimentar în circulatie:
  • trenul Regio13081 cu plecare din Ramnicu-Valcea la ora 11.08, din Lotru la ora 12.00 și sosire la Sibiu la ora 14.15.
  • trenul R 13082, pe tronson Sibiu – Lotru: plecare din Sibiu la ora 23.40 si sosire la Lotru la ora 2.01.
  • trenul R 13083 pe tronsonul Lotru -Sibiu: plecare din Lotru la ora 20.15 și sosire in Sibiu la ora 22.30.
Trenuri suplimentare vor opriri in toate stațiile din parcurs. Acest program de circulatie va fi definitivat in cursul zilei de luni, 8 iulie, si va asigura continuitatea pentru toata perioada in care circulatia rutiera pe tronsonul Ramnicu – Valcea – Sibiu este partial intrerupta datorita lucrarilor pentru construirea Autostrazii Sibiu – Pitesti.
Urmeaza ca incepand cu data de 9.07, sa fie operate si alte modificari, in functie de analiza fluxului de calatori din data de 8.07, si de cerintele autoritatilor si unitatilor de productie locale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs