Monstru cu chip de om! Arestată preventiv pentru viol. Aflați cine este victima!

Incredibil! O mamă cu chip de monstru și-a violat propria fiică, încă de când copila avea 9 ani. Patru ani, fata a trăit un chin, însă n-a mai suportat și s-a destăinuit unei prietene. Aceasta din urmă a povestit totul învățătoarei, care a alertat direcțiunea școlii și autoritățile. Femeia care și-a nenorocit copilul a  fost arestată.

CITEȘTE ȘI: SPECTACULOS CE SE ÎNTÂMPLĂ PE AUTOSTRADA A1 PITEȘTI-SIBIU! ESTE INCREDIBIL PENTRU ȘOFERI! VIDEO!

O femeie de 31 de ani din judeţul Constanţa a fost arestată, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa de 13 ani, împotriva voinţei sale, iar aceste fapte au avut loc în ultimii patru ani. Anchetatorii au stabilit că o parte din actele sexuale au fost realizate împreună cu partenerul femeii, care este arestat pentru viol.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Constanța au anunţat că poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore o femeie, pentru viol.

Femeia a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Ea a fost prezentată instanţei, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

„F.L., în vârstă de 31 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de viol asupra unui minor în formă continuată prev. de art. 218 ind. 1, alin. 1 şi 2, alin. 4 lit. a, b şi e C.pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) C.pen. Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat faptul că, în perioada 2020-2024, în baza unei rezoluţii infracţionale unice, numita F.L. a întreținut relații sexuale normale, orale și anale cu fiica sa, H.A.M., minoră, prin exercitarea de constrângeri și amenințări cu acte de violență fizică asupra acesteia”, potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Concubinul, arestat de două săptămâni

La data de 11 aprilie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Secția 1 Poliție Rurală Băneasa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 45 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol. Astfel, din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada 2020 – 2024,  bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale, în mod repetat, cu fiica sa vitregă, în vârstă de 13 ani, împotriva voinței acesteia.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

A fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.