Musceleancă sechestrată de fostul iubit al femeii înjunghiate la coafor!

DISTRIBUIȚI
femeie arestata, ipj arges, colibasi

Fostul iubit al femeii înjunghiate în coaforul din Titu a fost reţinut pentru sechestrarea unei tinere, au declarat, miercuri, surse judiciare.

Potrivit unui comunicat al al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, un bărbat de 28 de ani din Braniştea, a fost reţinut, după ce a intrat în casa iubitei, a ameninţat-o şi a obligat-o să meargă la el acasă.

Tânăra este din comuna Aninoasa, judeţul Argeş iar părinţii au salvat-o de cel care a răpit-o, în urma unei plângeri depusă la poliţie.

Conform unor surse judiciare, cel în cauză este fostul iubit al fetei din Titu, înjunghiată pe 23 ianuarie într-un coafor din oraş, cel cu care tânăra avea un copil.

„La data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 28 de ani, din Braniştea, bănuit de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi ameninţare”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, bănuitul ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei tinere pe care, prin ameninţare cu acte de violenţă, ar fi constrâns-o să meargă la domiciliul său.

În cursul zilei de miercuri, cel în cauză va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 29 de zile.