Narcis Sofianu făcut cu “ou şi oţet” de Miuţescu!

129
narcis_sofianu, doliu, deces, mama, PNL

Liberalul Narcis Sofianu a fost urecheat de preşedintele PNL Argeş după ce a lăudat bugetul municipiului Piteşti. Consilierul local a avut numai cuvinte de laudă la dezbaterea bugetului de acum două săptămâni, iar la nici câteva zile Adrian Miuţescu l-a luat la trei păzeşte pe Sofianu că şi-a permis să iasă din cuvânul organizaţiei.
Astfel, la şedinţa Consiliului Local conducerea PNL i-a interzis lui Sofianu să apară, că cine ştie? Poate că votează bugetul…
Din câte se pare, Miuţescu l-a trimis pe consilierul local acasă cu statutul şi i-a spus să nu mai calce nici măcar pe la partid până nu spune pe de rost statutul PNL. Sofianu s-a conformat şi a stat zi şi noapte cu cartea în faţă şi acum recită doctrina liberalilor la orice oră din zi şi din noapte. Mai mult, când pledează ca avocat, mai are câte-o scăpare şi în loc de legile în vigoare îi scapă citate din statutul PNL!
Mai mult, Miuţescu s-a enervat atât de rău încât porecla de “Pitic Atomic” aproape că îi devenise nume! La întâlnirea dintre cei doi, preşedintele PNL Argeş mai avea un pic şi exploda, riscând astfel să lase organizaţia fără sediu!
Într-o altă ordine de idei, bugetul Piteştiului este unul bazat pe investiţii, motiv pentru care nu ne dăm seama de ce Sofianu a fost atât de “pălmuit” de conducerea PNL Argeş…